Şehit Hüseyin Dalgılıç Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Toplumla bütünleşen, mutlu ve üretken bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Zihinsel yetersizlikleri olan öğrencilerimize; toplumsal hayata uyum sürecinde ve kendi kendine yeterli olmada gerekli olan davranış ve akademik becerilerin kazanılmasında aileler, sivil toplum kuruluşları ve ilgili birimlerle işbirliği kurarak, uygun eğitim ve öğretim ortamları oluşturmak ve öğrencilerimizle yaparak yaşayarak öğrenmeye dayalı bir öğretim sürecini gerçekleştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:45-15:05
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Yabancı Dil: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehithuseyindalgilicuygulama3.meb.k12.tr

Adres - MEVLANA MAH. 1776 SK. NO: 2/3 BORNOVA / İZMİR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Aşık Veysel Görme Engelliler Okulu ve Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu ile komşudur.

Adres - MEVLANA MAH. 1776 SK. NO: 2/3 BORNOVA / İZMİR

Ulaşım Okulumuza Bornova Metro Durağından hareket eden 268 numaralı otobüsle ve Pınarbaşı-Evka-4 minibüsleriyle ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İzmir Merkeze yaklaşık 10 km.uzaklıktadır. Okulumuz Bornova Metro Durağına yaklaşık 1 km. uzaklıktadır.